ArtNordique är ett nätverk av svenska konstnärer, som under varje höst sedan 2006 har organiserat konstrundor i Provence/Var efter svensk förebild. En biltur i det vackra landskapet har kunnat kombineras med konstupplevelser, möten med konstnärerna och deras konst i ateljén.


2019 års konstrunda, där tretton konstnärer medverkade under den sista helgen i september, drog också detta år många besökare. Besökarna i Rougiers kunde även glädja sig åt många vinster på konstlotteriet – vinst nästan varje gång!


De organiserade, årliga rundturerna till konsten tar nu en paus, men nätverkets medlemmar arbetar oförtrutet på. Vill du ha kontakt med någon av oss finns kontaktuppgifterna på hemsidan, klicka på någon av länkarna här högst upp på sidan. Ser man konsten man väntat på, längtat efter, så är det fullt möjligt att göra ett besök i konstnärens ateljé. Det finns mindre verk och större, några verk kan vara lämpliga som presenter, om man vid något tillfälle vill ge bort något helt unikt.


Välkomna till alla bilder och berättelser här på hemsidan och välkomna att boka ett personligt möte med någon av konstnärerna.

För nätverket och arbetsgruppen 

Inger UtholmUppdaterad 4 december 2019

Kontakt med ArtNordique

Kontakt med Web editor